Fitheidstest

Op zaterdag 15 oktober 2022 organiseren Catharina, thuis op Voorne en Stichting PUSH in samenwerking met Team Sportservice Zuid-Holland een gratis fitheidstest voor 55-plussers uit de gemeente Brielle. Dit vindt plaats in de gymzalen van de middelbare school Yuverta Anna Hoeve, in Brielle. Het adres hiervan is: Anna Hoevestraat 2, 3232 VC Brielle

De fitheidstest meet in 1,5 uur de fitheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen, die onder meer knijpkracht, lenigheid, reactiesnelheid en uithoudingsvermogen meten. Deze metingen worden aangevuld met meting van bloeddruk, lengte en gewicht. Aansluitend bespreekt een beweegcoach samen met de deelnemer de resultaten en voorziet hem of haar indien gewenst van advies over het sporten en bewegen. Daarnaast zijn er diverse lokale sportaanbieders aanwezig met wie u in gesprek kunt gaan over hun beweegaanbod.


Aanmelden als deelnemer voor de fitheidstest

Bent u 55 jaar of ouder? Benieuwd naar uw fitheid? Of benieuwd naar passende lokale sport- en beweegactiviteiten? Meld u dan nu aan! Deel het met uw vrienden, partner, broer of buurvrouw en laat hen zich ook inschrijven.

Aanmelding kan tot zaterdag 1 oktober 2022.

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Adres(Vereist)


Aanmelden als vrijwilliger voor de fitheidstest

Om de dag in goede banen te leiden zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heeft u affiniteit met bewegen? En lijkt het u leuk om verschillende fitheidstestjes af te nemen? Meld u dan nu aan als vrijwilliger! U kunt u aanmelden voor de gehele dag of een dagdeel (ochtend/middag). U hoeft niet te beschikken over een specifieke (sport)opleiding. Alle vrijwilligers krijgen duidelijke instructies op de dag zelf. Vrijwilligers ontvangen na afloop een bedankje.

Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger. Let op: aanmelding kan tot zaterdag 1 oktober 2022.

Contactgegevens

Wilt u zich aanmelden, meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Isabelle Miltenburg via (06) 82015125 of per e-mail via i.miltenburg@catharina.nl.