Fitheidstest

Op zaterdag 28 oktober 2023 organiseren Catharina, thuis op Voorne en Stichting PUSH in samenwerking met Fysio Brielle een gratis fitheidstest voor 55-plussers uit de gemeente Voorne aan Zee.

De test

De fitheidstest meet in ongeveer 1 uur de fitheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen, die onder meer knijpkracht, lenigheid, reactiesnelheid en uithoudingsvermogen meten. Deze metingen worden aangevuld met meting van bloeddruk, lengte en gewicht. Aansluitend bespreekt een beweegcoach samen met de deelnemer de resultaten en voorziet hem of haar indien gewenst van advies over sporten en bewegen. Daarnaast zijn er diverse lokale sportaanbieders aanwezig met wie u in gesprek kunt gaan over hun beweegaanbod.

Locatie

De fitheidstest vindt plaats in de gymzalen van de middelbare school Yuverta Anna Hoeve in Brielle, Anna Hoevestraat 2, 3232 VC  Brielle.


Aanmelden als deelnemer

Bent u 55 jaar of ouder? Benieuwd naar uw fitheid? Of benieuwd naar passende lokale sport- en beweegactiviteiten? Meld u dan nu aan!

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Adres(Vereist)


Aanmelden als vrijwilliger

Om de dag in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb je affiniteit met bewegen? En lijkt het je leuk om verschillende fitheidstestjes af te nemen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Je kunt je aanmelden voor de hele dag of een dagdeel (ochtend/middag). Je hoeft niet te beschikken over een specifieke (sport)opleiding. Alle vrijwilligers krijgen duidelijke instructies op de dag zelf. Vrijwilligers ontvangen na afloop een bedankje.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Contactgegevens

Wilt u zich aanmelden, meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Isabelle Miltenburg via (06) 82015125 of per e-mail via i.miltenburg@catharina.nl.