Catharina Gasthuis (somatiek)

Het Catharina Gasthuis biedt circa 42 ouderen met een zorgindicatie voor somatische zorg een beschutte, prettige woonomgeving met permanente aanwezigheid van professionele medewerkers. Het Catharina Gasthuis ligt binnen de vestingwallen van Brielle. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen en is gebouwd rondom een mooie, grote binnentuin. In het gebouw bevinden zich ook twee woongroepen voor mensen met dementie.

Elke bewoner heeft de beschikking over een eigen zit-/slaapkamer met badkamer. Daarnaast kan de bewoner gebruik maken van de gezamenlijke leefruimten zoals het restaurant en de huiskamers.

Afhankelijk van de behoefte ontvangen de bewoners in meer of mindere mate begeleiding, zorg en behandeling.

Eigen bijdrage

Een groot deel van de kosten voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) betaalt de overheid. Het enige wat u betaalt, is een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage, hangt onder meer af van de zorg die u ontvangt en uw inkomen. Bereken uw eigen bijdrage op www.hetcak.nl of bel het CAK gratis op (0800) 0087.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en eventuele wachtlijsten? Neem dan contact op met onze zorgadviseur. De zorgadviseur is bereikbaar via zorgadviseur@catharina.nl of (0181) 728 255.