Welzijn Ouderen

Met Welzijn Ouderen ondersteunt Catharina ouderen in de gemeente Voorne aan Zee die zelfstandig thuis wonen. Dat doen we met een welzijnsprofessionals die ondersteund worden door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Onze diensten richten zich op het voorkomen van eenzaamheid en het bieden van ondersteuning die past bij uw persoonlijke wensen. Hiermee behoudt u zo lang mogelijk uw zelfstandigheid en kunt u zoveel mogelijk mee blijven doen in de maatschappij. De activiteiten, bijvoorbeeld gericht op bewegen, ontmoeting, educatie of recreatie, vinden plaats in Brielle, Zwartewaal Vierpolders, Rockanje en Westvoorne.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de activiteiten en dienstverlening van Welzijn Ouderen?

Bezoek Welzijn Ouderen voor meer informatie op ons kantoor op werkdagen van 10:00 tot 13:30 uur. Welzijn Ouderen is gevestigd in Het Prinsenkwartier, M.H. Trompstraat 135 te Brielle. U kunt ook mailen aan welzijnouderen@catharina.nl of bellen naar (0181) 728 281. Medewerkers van Welzijn Ouderen staan u graag te woord.

Op de Facebook pagina van Welzijn Ouderen vindt u regelmatig aankondigingen, nieuwtjes en andere informatie. Neemt hier ook eens een kijkje?