De Duinpan

In de Duinpan wonen 36 mensen met dementie. Er zijn zes leefgroepen met ieder zes bewoners. Deze leefgroep lijkt op een gezinsverband met een gezamenlijke huishouding. Afhankelijk van de behoefte ontvangen de bewoners in meer of mindere mate begeleiding, zorg en behandeling.

De Duinpan ligt in woongebouw Stuifakkers midden in Rockanje.  In het Atriumgebouw van het complex vindt u De Duinpan op een tussenetage. Via trap of lift bereikt u de Duinpan, waar zich aan een ‘straat’ zes woningen bevinden met hun eigen voordeur. De huiskamers hebben allemaal toegang tot een afgesloten buitenruimte.

Iedere bewoner heeft de beschikking over een eigen zit-/slaapkamer met badkamer. De bewoner kan ook gebruik maken van de gezamenlijke leefruimte.  Elke bewoner beschikt, naast de gezamenlijke leefruimten, over een eigen zit-/slaapkamer met eigen badkamer.

Eigen bijdrage

Een groot deel van de kosten voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) betaalt de overheid. Het enige wat u betaalt, is een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage, hangt onder meer af van de zorg die u ontvangt en uw inkomen. Bereken uw eigen bijdrage op www.hetcak.nl of bel het CAK gratis op (0800) 0087.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en eventuele wachtlijsten? Neem dan contact op met onze zorgadviseur. De zorgadviseur is bereikbaar via zorgadviseur@catharina.nl of (0181) 728 255.