Open dag Welzijn Ouderen

Op zaterdag 28 september a.s. van 10.00 – 14.00 uur organiseert Welzijn Ouderen haar jaarlijkse Open Dag in de Infirmerie. De opening is om 10.15 uur en wordt verricht door wethouder Bert van Ravenhorst.

Het doel van deze dag is ouderen te informeren over de activiteiten van Welzijn Ouderen en speciaal die activiteiten die worden georganiseerd in de Infirmerie. Er zijn presentaties van  organisaties en de activiteitenclubs. Er worden verschillende demonstraties gegeven van onder andere Meer Bewegen voor Ouderen, koersballen en rollatordansen.

U kunt terecht met vragen over de diensten en projecten van Welzijn Ouderen, zoals de Mantelzorgsalon, Sociale Huiskamer, Dementie Vriendelijke Samenleving, Signalerend Huisbezoek en het Maatjesproject en de diensten vervoer, telefooncirkel en tafeltje dekje. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om uw Bonuspas af te halen.

Kortom, een dag waarop u kennis kunt maken met de diverse diensten en activiteiten van Welzijn Ouderen Brielle. De koffie of thee staat voor u klaar. Komt u ook? U ben van harte welkom!

U vindt de Infirmerie aan de Rozemarijnstraat 42 te Brielle. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Ouderen telefoonnummer (0181) 728281.

Wij hopen u te zien op onze Open Dag!