Vrijwilligerswerk

Wilt u iets betekenen voor een ander? Spreken ouderenzorg en welzijn u aan? Onze cliënten waarderen uw inzet en betrokkenheid enorm.

Uw extra persoonlijke aandacht en ondersteuning maken dat de cliënt zich prettiger voelt. Onze ervaring is dat meer aandacht voor welzijn leidt tot minder zorg. En u? U doet ervaringen op, breidt uw kennissenkring en sociale contacten uit en ziet hoe plezierig het is om iets voor een ander te betekenen.

Wilt u vrijwilliger worden bij Catharina, thuis op Voorne? U kunt kiezen uit veel verschillende activiteiten: van het maken van een wandeling met een cliënt, het bezorgen van de maaltijd tot het draaien van de bingo voor een volle zaal.

Binnen Catharina, thuis op Voorne leveren al ruim 500 vrijwilligers hun belangeloze bijdrage aan de levenskwaliteit van onze cliënten en hun mantelzorgers. Daar zijn wij enorm blij mee. Wordt u één van hen? U vindt hier de vacatures.

Vindt u op onze website niet de vacature waar u naar op zoek bent? Een open sollicitatie is altijd welkom. Stuur uw sollicitatie naar sollicitaties@catharina.nl

Bekijk de vacatures