Wij durven te kiezen – jij ook?

Wij zijn er voor de mensen die bewust voor de menskant van de zorg kiezen. Doe jij dit ook graag vanuit een vast team op gezellige en sfeervolle locaties? Dan horen we graag van je. Je kunt bij ons veel kanten op. Zo staan we altijd open voor nieuwe mogelijkheden en jouw persoonlijke groei. Ook als je (nog) geen opleiding in de zorg hebt.

Wij ondersteunen met elkaar de (kwetsbare) ouderen in Voorne aan Zee. Met als doel dat ouderen zo lang mogelijk op hun eigen wijze hun leven leiden. Hun welzijn is daarbij het belangrijkste. Hier dragen we dagelijks aan bij!

Eigenwijs werken in welzijn & zorg

We zijn een warme, open, flexibele organisatie waarin we elkaar kennen. We hebben aandacht voor de eigen, unieke behoeften en wensen van bewoners én de collega’s die er werken. Dát is eigenwijs werken in welzijn & zorg. Toch lekker in de buurt werken en durven kiezen voor een vertrouwde en ouderwets gezellige werkplek. ‘Eigenwijs’ staat bij ons dus voor het persoonlijke, de mogelijkheden én voor een stukje lef en ervoor gaan.

Daar teken ik voor

Teken jij daar ook voor? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Om te kijken wat we jóu kunnen bieden en waar jij het beste op je plek zou zitten. Bel (06) 13 53 27 98 of laat hieronder jouw contactgegevens achter én ontdek de mogelijkheden in de ouderenzorg!


Direct meer informatie?

Laat jouw contactgegevens achter en we nemen contact met je op.

Naam(Vereist)

Direct naar de vacatures  Direct naar de vrijwilligersvacatures