Catharina Gasthuis (psychogeriatrie)

In het Catharina Gasthuis bevinden zich twee kleinschalige woonvormen (van elk acht bewoners) voor mensen met dementie: ‘t Hof van Koppelstock en ‘t Geuzenhof.  Deze leefgroepen lijken op een gezinsverband met een gezamenlijke huishouding. Afhankelijk van de behoefte ontvangen de bewoners met dementie in meer of mindere mate begeleiding, zorg en behandeling. Binnen het woongebouw bevinden zich meerdere gemeenschappelijke ruimten. Hier vinden regelmatig activiteiten plaats. Elke bewoner beschikt daarnaast over een eigen zit-/slaapkamer met eigen badkamer.

Eigen bijdrage

Een groot deel van de kosten voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) betaalt de overheid. Het enige wat u betaalt, is een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage, hangt onder meer af van de zorg die u ontvangt en uw inkomen. Bereken uw eigen bijdrage op www.hetcak.nl of bel het CAK gratis op (0800) 0087.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en eventuele wachtlijst? Neem dan contact op met onze zorgadviseur. De zorgadviseur is bereikbaar via zorgadviseur@catharina.nl of (0181) 728 255.