Lidmaatschap Welzijn Ouderen

U bent altijd welkom om vrijblijvend bij Welzijn Ouderen binnen te lopen. Wilt u ondersteuning of meedoen aan een activiteit? Word dan lid en ontvang een Catharinapas.

Met de Catharinapas krijgt u gratis, tegen een gereduceerd tarief of tegen een kleine bijdrage, toegang tot onze activiteiten en diensten. Als lid draagt u ook bij aan de verdere ontwikkeling van het welzijnsaanbod voor ouderen in Brielle en Westvoorne zodat zoveel mogelijk mensen die dit nodig hebben ondersteund kunnen worden. Het lidmaatschap bedraagt € 38,50 per jaar.

Inschrijven als lid

Via dit inschrijfformulier kunt u zich inschrijven als lid. U kunt dit formulier mailen naar welzijnouderen@catharina.nl of afgeven bij Welzijn Ouderen.

Wilt u graag aan onze activiteiten meedoen, maar is het lidmaatschap een barrière voor u? Neem dan contact op met Dorothé van den Tweel via telefoonnummer (06)36361154 of kom langs op het spreekuur bij Welzijn Ouderen. Het spreekuur is vanaf 1 september 2021 iedere woensdag van 11:00-12:00 uur, locatie Het Bolwerk aan de
M.H. Trompstraat 135 te Brielle. In overleg met elkaar kunnen we komen tot een lagere financiële bijdrage.