Welzijn op recept

Na een ingrijpende gebeurtenis, als het een tijdje niet meezit of wanneer u zich eenzaam voelt, is het soms lastig om zelf weer een goede draai aan het leven te geven. U zit niet lekker in uw vel, maar professionele psychologische hulp of medicatie zijn in uw situatie niet aan de orde.

Welzijn op Recept is voor u dan mogelijk een uitkomst. Welzijn Ouderen en de huisartsen in Brielle werken hierbij samen om u weer op weg te helpen en u een steuntje in de rug te geven.
Samen met de welzijnscoach van Welzijn Ouderen gaat u op zoek naar activiteiten die samenhangen met positief en optimistisch denken. Activiteiten die zin geven en die maken dat u zich beter gaat voelen.

Aanmelden

U kunt, ook zonder bij uw huisarts te zijn geweest, contact opnemen met de welzijnscoach van Welzijn Ouderen. Geef bij uw aanmelding aan dat het gaat om Welzijn op Recept.

Bezoek Welzijn Ouderen voor meer informatie op ons kantoor op werkdagen van 10:00 tot 13:30 uur. Welzijn Ouderen is gevestigd in Het Bolwerk, M.H. Trompstraat 135 te Brielle. U kunt ook mailen aan welzijnouderen@catharina.nl of bellen naar (0181) 728 281. Medewerkers van Welzijn Ouderen staan u graag te woord.