Welzijn op recept

Voelt u zich minder sterk, zonder duidelijke medische reden? Ervaart u slaapproblemen, gevoelens van eenzaamheid, somberheid of stress? Een welzijnscoach kan u helpen om uzelf antwoorden te geven en verbeteringen te vinden. Een welzijnscoach zal u ondersteunen in uw eigen persoonlijke proces. Samen gaat u op zoek naar manieren om uw gezondheid, kwaliteit van leven en welzijnsgevoel te verbeteren. De Welzijnscoach kan met u afspreken op een plek waar u zich comfortabel voelt.

Waar wordt u gelukkig van?
Samen met de welzijnscoach bespreekt u de (kleine) stappen die u zelfstandig gaat zetten om aan uw persoonlijke doelen te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • een leuke sport
  • een sociale activiteit
  • vrijwilligerswerk
  • een oude of nieuwe hobby
  • iets waar u goed in bent
  • ondersteuning vragen binnen eigen netwerk (familie, buren, vrienden, kennissen etc.)

De Welzijnscoach weet wat de mogelijkheden zijn binnen de gemeente Voorne aan Zee en kan u helpen bij het aanmelden voor een activiteit.
En als u het prettig vindt, kan de Welzijnscoach de eerste keer naar een afspraak of activiteit met u mee gaan.

Positieve Gezondheid
Een welzijnscoach maakt gebruik van het gespreksinstrument ‘Positieve Gezondheid’. Dit biedt een overzicht van wat u graag anders zou willen in uw leven, binnen uw mogelijkheden. Het draait allemaal om welzijn, vitaliteit en het zoeken naar manieren om u goed te voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het helpt u om positiever en sterker in het leven te staan.

Aanmelden kan door een email te sturen naar welzijnoprecept@sbonu.nl

CONTACT OPNEMEN?

Catharina, thuis op Voorne

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.

0181-728281.