Odensehuis

Het Odensehuis is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenklachten en/of beginnende dementie en hun mantelzorgers, partners, kinderen en andere betrokkenen.

Samen vormgeven aan de dag
In een ongedwongen sfeer kunt u uzelf zijn, uw verhaal delen, deelnemen aan verschillende activiteiten en een zinvolle dag hebben. In een veilige en vertrouwde omgeving komt u zowel geestelijk als lichamelijk in beweging. U voelt zich gezien, nuttig en gewaardeerd. Er is oog voor wie u bent en niet voor wat u heeft. Niets moet, alles mag.

Het Odensehuis wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en bezoekers met ondersteuning van een beroepskracht van Welzijn Ouderen. Centraal staat het behouden van kwaliteit van leven en deel kunnen blijven nemen aan de samenleving waarbij we kijken naar de wensen en ambities van de deelnemers.

Deelname
U draagt bij door het aandragen van ideeën, het delen van kennis en ervaring of gewoon door er te zijn. Een diagnose of indicatie is niet nodig voor deelname.

Plaats en locatie
Het Odensehuis vindt iedere donderdag plaats bij Welzijn Ouderen, M.H. Trompstraat 135, Brielle. U kunt inlopen vanaf 10:00 uur. We starten om 10:30 uur. Het Odensehuis sluit om 15:00 uur.

Kosten
Aanmelding is niet nodig. Komt u alleen voor de koffie dan is deelname € 2,50. Wilt u ook gebruik maken van de lunch dan betaalt u, inclusief lunch, € 4,50.

Informatie
Voor informatie, voorlichting en advies over dementie en ondersteuning : welzijnouderen@catharina.nl of (0181) 728 281

Vrijwilligers
Als u vragen heeft of vrijwilliger wilt worden, laat het ons weten: welzijnouderen@catharina.nl of (0181) 728 281