Welzijn

Mensen ontmoeten, een spelletje doen, muziek luisteren, samen bewegen. Activiteiten maken het leven leuker en afwisselender. Bij Catharina is genoeg te doen. Neem een kijkje bij Doe mee! voor de activiteiten die binnenkort plaatsvinden!

Westvoorne

Heeft u behoefte aan een gezellige activiteit? In de wooncomplexen Stuifakkers (Rockanje) en Leemgaarde (Oostvoorne) organiseren verschillende vrijwilligers, organisaties en actieve inwoners van de gemeente onder meer bridgen, klaverjassen, bewegen voor ouderen, koersbal, optredens en eetactiviteiten. U bent van harte welkom!

Welzijn Ouderen Westvoorne biedt signalerend huisbezoek, een maatjesproject, Welzijn op Recept en advies en hulp bij gevoel van eenzaamheid of alleen zijn.

Brielle

In de gemeente Brielle organiseert Welzijn Ouderen verschillende cursussen, bijeenkomsten en ontmoetingsactiviteiten. Ook vinden er het Alzheimercafé en de Mantelzorgsalon plaats. Het Alzheimercafé is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen en hun familieleden. De Mantelzorgsalon is een plek om ervaringen uit te wisselen voor mensen die iemand met een chronische ziekte of beperking belangeloos ondersteunen. Via ons Maatjesproject vindt u een maatje: een enthousiaste vrijwilliger die graag af en toe bij u langskomt om samen iets te ondernemen. Ook biedt Welzijn Ouderen Brielle een gevarieerd programma van activiteiten en uitjes.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de activiteiten van Welzijn Ouderen? U kunt Welzijn Ouderen bereiken via: (0181) 728 281 of welzijnouderen@catharina.nl. Of neem regelmatig een kijkje op de Facebook pagina van Welzijn Ouderen.