Nieuwe leden voor Raad van Toezicht

Catharina, thuis op Voorne is verheugd met de toetreding van twee nieuwe leden tot haar Raad van Toezicht: Bianka Mennema en Richard de Boer. Zij vervullen de vacatures die ontstonden door het vertrek van Alida van Kester-Polderman en Frank Beemer, die beiden aan het einde van hun twee zittingstermijnen waren.

Mennema heeft veel bestuurservaring in de zorg en is momenteel actief als voorzitter Raad van Bestuur bij het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal. Zij neemt met haar zorgvisie en kennis zitting in de commissie Kwaliteit & Veiligheid. Mennema woont in Rotterdam, is getrouwd en heeft drie kinderen. De Boer heeft een financiële achtergrond, ervaring als CFO en is sinds 2019 bestuurder van MaasWonen, een Rotterdamse (senioren-)woningcorporatie. Hij wordt voorzitter van de auditcommissie. De Boer woont in Amstelveen, is getrouwd en heeft twee kinderen.

Erik van der Veer, die de Raad van Toezicht sinds medio dit jaar voorzit:

“Wij halen met deze twee nieuwe leden bestuurservaring, kennis van de regio, visie op ketensamenwerking en expertise van seniorenhuisvesting aan boord. Daarmee zijn wij als raad op volle sterkte voor de uitdagingen van de komende jaren. En gaan wij de toekomst met nog meer vertrouwen tegemoet”