Wiebe Jan Stuursma wordt nieuwe bestuurder

Wiebe-Jan Stuursma wordt per 1 september 2023 de nieuwe bestuurder van Catharina, thuis op Voorne; aanbieder van zorg en welzijn voor ouderen in de gemeente Voorne aan Zee. Zijn benoeming volgt op het vertrek van Hans Biezemans.

De Raad van Toezicht is verheugd met de komst van Stuursma: “Wiebe-Jan heeft een ruime ervaring in de (ouderen-)zorg, ook op financieel en bedrijfskundig vlak. Hij was in zijn laatste functie manager marketing, innovatie en verkoop bij Aafje. De raad zocht en vond in hem een professionele en breed georiënteerde deskundige en heeft er alle vertrouwen in dat Catharina onder zijn leiding in staat is haar unieke positie in de regio te continueren en uit te breiden. Wiebe-Jan is bekend met de regio Voorne en zal de samenwerking met de andere ketenpartners voortzetten.”

Wiebe Jan: “Als bestuurder wil ik, samen met cliënten, medewerkers, vrijwilligers en alle andere mensen binnen en buiten de organisatie verder bouwen aan een mooie en vooral toekomstbestendige Catharina.”
De missie van de Catharina-organisatie blijft dezelfde: ervoor zorgen dat alle ouderen op hun eigen wijze ouder kunnen worden, op een eigen plek, in hun eigen gemeenschap.